Privatlivspolitik

RGPD

VM Building Solutions (virksomheden) er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, herunder databeskyttelsesloven fra 1998 og, fra dens ikrafttræden den 25. maj 2018, den generelle databeskyttelsesforordning (forordning (EU) 2016/679) (tilsammen databeskyttelsesloven), er virksomheden den dataansvarlige. Vores fortrolighedserklæring forklarer, hvad vi gør med alle personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, herunder når du bruger vores websted, og når du interagerer med os på andre måder offline, f.eks. hvis du anmoder om prøver, litteratur osv. Hvis du har spørgsmål til vores fortrolighedserklæring, bedes du kontakte os. Denne fortrolighedserklæring forklarer, hvordan vi indsamler og bruger personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, og når du kontakter os via e-mail, post, fax eller telefon.

Indsamlede oplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler fra dig med formularerne, er begrænsede for at kunne besvare dine spørgsmål, og de bruges også til at sende dig tekniske opdateringer, produktopdateringer og branchearrangementer. Personlige oplysninger kan omfatte følgende:

- din titel, fornavn og efternavn.

- din arbejdsrelaterede e-mailadresse (for nogle mennesker, f.eks. husejere, selvbyggere osv., kan dette være en hjemme-e-mailadresse - hvis du ønsker at indsende denne)

- dit erhverv

- dine kontakt- og markedsføringspræferencer

- Ud over de oplysninger, der er anført ovenfor, har vi ingen andre personlige oplysninger.

Virksomheden deler ikke dine personlige oplysninger med andre eksterne tredjeparter.

Personlige data, der indsamles i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet og e-mails, behandles i henhold til sikrede protokoller og giver VM Building Solutions mulighed for at administrere de modtagne krav i softwareapplikationer.

 

Brug af de indsamlede oplysninger

Når du har downloadet og/eller anmodet om teknisk information, tekniske tegninger, litteratur, prøver osv., bruger vi dine personlige data til at opdatere dig om teknisk information, produkter, litteratur og casestudier, når det er relevant. Vi afholder også lejlighedsvis regionale arkitektoniske arrangementer eller uddannelsesarrangementer, som du måske ønsker at deltage i. Dine e-mailadresser bruges til at invitere dig til sådanne arrangementer.

Ved at udfylde de medfølgende formularer (anmodning om at blive kontaktet eller om dokumentation) anerkender og accepterer du indsamlingen af oplysninger om dig. Ligeledes anerkender og accepterer du ved at have adgang til vores internetside, at der indsamles IT-oplysninger om dig. Disse oplysninger indsamles, så vi kan lære dig bedre at kende og give dig personligt tilpassede svar.

Du har til enhver tid mulighed for ikke længere at modtage vores oplysninger ved at udøve din ret til at afmelde dig i forbindelse med en udsendelse eller ved at kontakte os: info@vmbuildingsolutions.com. Vi bruger også oplysningerne til at etablere statistikker over besøg på vores websted for at forbedre dets indhold i henhold til din profil.

De personlige oplysninger, vi har, kan overføres til udlandet internt (inden for virksomheden), udelukkende med henblik på at bruge gruppens databasestyringsværktøjer. For eksempel leveres produktopdateringer eller invitationer til arkitektoniske arrangementer via en platform baseret i Frankrig. Dette er den eneste grund til, at sådanne data overføres, og de vil altid forblive inden for virksomheden.

Virksomheden vil ikke bruge dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, litteratur eller andre markedsføringsoplysninger med posten (medmindre der specifikt anmodes om det). Vi vil heller ikke bruge dine personlige data til at køre telefoniske marketingkampagner. Enhver telefonisk kontakt vil være specifik for et projekt, en teknisk forespørgsel, et CPD-seminar eller en teknisk eller produktopdatering. Vi vil primært kontakte dig via e-mail. Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af The Company i fremtiden, kan du afmelde dig her eller på vores hjemmeside http://www.vmzinc.co.uk/legal-information.html.

Opbevaringsperiode

Data relateret til formularer, der udføres på vores websted, opbevares i højst 24 måneder, medmindre der indledes en kommerciel relation mellem dig og virksomheden VM Building Solutions, eller du beslutter at udøve din ret til at afmelde dig.

Dine rettigheder

Det er din ret i henhold til GDPR at klage til en sådan myndighed, hvis du føler, at virksomheden behandler dine personlige data på en anden måde end dem, der er anført ovenfor, eller ændrer sine GDPR-politikker uden at informere dig.

1. Retten til at blive informeret

  • Enkeltpersoner har ret til at blive informeret om indsamling og brug af deres personlige data. Dette er et vigtigt krav om gennemsigtighed i henhold til GDPR.
  • Virksomheden skal give enkeltpersoner oplysninger, herunder: jeres formål med at behandle deres persondata, jeres brug af disse persondata, og hvem de vil blive delt med. Dette er kendt som »privatlivsinformation«.
  • Virksomheden skal give oplysninger om privatlivets fred til enkeltpersoner på det tidspunkt, hvor du indsamler deres personlige data fra dem.
  • Hvis virksomheden skulle få personoplysninger fra andre kilder, skal de give enkeltpersoner oplysninger om privatlivets fred inden for en rimelig periode efter at have fået oplysningerne og ikke senere end en måned.
  • Den information, virksomheden giver folk, skal være kortfattet, gennemsigtig, forståelig og let tilgængelig, og der skal bruges et klart og tydeligt sprog.
  • Enhver virksomhed skal regelmæssigt gennemgå og om nødvendigt opdatere dine privatlivsoplysninger. De skal gøre opmærksom på enhver ny brug af en persons personlige data, før de påbegynder behandlingen.

 

2. Retten til indsigt

  • Enkeltpersoner har ret til at få adgang til deres personlige data (almindeligvis kaldet emneadgang).
  • Personer kan anmode om indsigt mundtligt eller skriftligt.
  • Virksomheder har en måned til at svare på en anmodning
  • Virksomheder kan i de fleste tilfælde ikke opkræve et gebyr for at behandle en anmodning.

 

3. Retten til berigtigelse

  • GDPR omfatter en ret for enkeltpersoner til at få unøjagtige personoplysninger rettet eller suppleret, hvis de er ufuldstændige.
  • En person kan fremsætte en anmodning om berigtigelse mundtligt eller skriftligt.
  • Virksomheden har en kalendermåned til at svare på en anmodning.

 

4. Retten til sletning

  • GDPR indfører en ret for enkeltpersoner til at få personoplysninger slettet
  • Retten til sletning er også kendt som »retten til at blive glemt«.
  • Enkeltpersoner kan fremsætte en anmodning om sletning mundtligt eller skriftligt
  • Virksomheden har en måned til at svare på en anmodning
  • Retten er ikke absolut og gælder kun under visse omstændigheder.
  • Denne ret er ikke den eneste måde, hvorpå GDPR forpligter dig til at overveje, om personoplysninger skal slettes.

 

5. Retten til at begrænse behandlingen

  • Enkeltpersoner har ret til at anmode om begrænsning eller sletning af deres personoplysninger.
  • Dette er ikke en absolut ret og gælder kun under visse omstændigheder.
  • Når behandlingen er begrænset, har du lov til at gemme personoplysningerne, men ikke bruge dem.
  • En person kan fremsætte en anmodning om begrænsning mundtligt eller skriftligt
  • Du har en kalendermåned til at svare på en anmodning
  • Denne ret er tæt forbundet med retten til berigtigelse (artikel 16) og retten til at gøre indsigelse (artikel 21).

 

6. Retten til at gøre indsigelse

  • GDPR giver enkeltpersoner ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af deres personlige data under visse omstændigheder.
  • Enkeltpersoner har en absolut ret til at stoppe brugen af deres data til direkte markedsføring.
  • I andre tilfælde, hvor retten til at gøre indsigelse gælder, kan virksomheden muligvis fortsætte behandlingen, hvis den kan vise, at den har en tvingende grund til at gøre det.
  • Virksomheden skal fortælle enkeltpersoner om deres ret til at gøre indsigelse.
  • En person kan gøre indsigelse mundtligt eller skriftligt.
  • Virksomheden har en kalendermåned til at svare på en indsigelse.

 

7. Rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagning og profilering

GDPR har bestemmelser om

  • GDPR har bestemmelser om
  • automatiseret individuel beslutningstagning (at træffe en beslutning udelukkende ved hjælp af automatiserede midler uden nogen menneskelig involvering); og
  • profilering (automatiseret behandling af personoplysninger for at vurdere visse ting om en person). Profilering kan være en del af en automatiseret beslutningsproces
  • GDPR gælder for al automatiseret individuel beslutningstagning og profilering
  • Artikel 22 i GDPR har yderligere regler for at beskytte enkeltpersoner, hvis virksomheden udelukkende udfører automatiseret beslutningstagning, der har juridiske eller lignende betydelige virkninger på dem
  • Virksomheden kan kun udføre denne type beslutningstagning, hvor beslutningen er
  • nødvendige for indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt; eller
  • der er godkendt i henhold til EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret, som finder anvendelse på den dataansvarlige, eller
  • baseret på den enkeltes udtrykkelige samtykke.

 

Du kan anmode om at få adgang til dine personlige data, der opbevares af virksomheden, enten via;

Virksomheden skal give disse oplysninger inden for 1 måned. 

Juridisk information

Cookies